U bent hier

Webinar ‘Digitaal: het nieuwe normaal’

11 mei, 2021

Het tweede webinar in aanloop naar het NHG-Congres in Den Bosch vindt plaats op donderdag 10 juni 2021. Eind vorig jaar waren er ruim 1.600 aanmeldingen voor het onderwerp Telemonitoring, met recht een succesvolle kick-off van deze driedelige reeks congreswebinars. Tijdens een kort en interactief programma staan we ditmaal stil bij digitale praktijkvoering, waarbij we inzoomen op kansen voor de huisarts, de patiënt en de toekomst. De toegang is gratis voor NHG-leden.

Op welke manier geeft u handen en voeten aan digitale praktijkvoering? En wat betekent dit voor u? Het antwoord op deze vragen zal voor ieder van u anders zijn. Er is namelijk niet één antwoord of één manier. Feit is dat patiënten dankzij OPEN in 2020 toegang hebben gekregen tot hun patiëntdossier en dat we door de komst van corona allemaal digitaler zijn gaan werken. Voor sommige patiënten is digitale zorg een uitkomst, voor anderen een brug te ver.

Interactief programma

Tijdens een kort en interactief programma vertellen diverse sprekers u meer over het thema ‘Digitaal: het nieuwe normaal’. U kunt meedoen door uw mening te geven op de verschillende stellingen en door uw vragen te stellen aan de gasten.

Meer informatie en aanmelden

NHG-leden krijgen gratis toegang tot het webinar, aanmelden kan via de persoonlijke uitnodiging die u per e-mail ontvangt. Bent u (nog) geen NHG-lid? Dan betaalt u € 29,95. Het webinar is voor huisartsen voor 1 punt geaccrediteerd. Vanaf 19:30 uur is het online platform bereikbaar en ontmoet u collega’s alvast online. Het webinar zelf start om 19:45 uur en duurt tot 21:00 uur, het is ook mogelijk om het later terug te kijken. Meer informatie over het precieze programma en de sprekers vindt u op nhgcongres.nl.

Voorzitter Raad van Bestuur Wendy Borneman over het webinar

Nieuwe datum NHG-Congres

Het NHG-Congres met het thema ‘Poten in de klei, kop in de cloud’ is opnieuw verplaatst. In plaats van 5 november 2021 vindt het congres op vrijdag 8 april 2022 in Den Bosch plaats. Tijdens het congres gaan we dieper in op de thema’s die tijdens de verschillende webinars worden behandeld.

Meer informatie

Het webinar is voor huisartsen voor 1 punt geaccrediteerd. 10 juni vanaf 19:30 uur is het online platform bereikbaar en ontmoet u collega’s alvast online. Het webinar zelf start om 19:45 uur en duurt tot 21:00 uur, het is ook mogelijk om het later terug te kijken. Meer informatie over het precieze programma en de sprekers vindt u op nhgcongres.nl.

Aanmelden

NHG-leden hebben een persoonlijke uitnodiging gekregen om gratis deel te nemen. Heeft u die niet gekregen, dan kunt u een mail sturen naar ledenservice@nhg.org.

Bent u (nog) geen NHG-lid? Dan betaalt u € 29,95. U kunt zich aanmelden door via de link ‘inschrijven niet leden’.