U bent hier

E-learning

De PIN's / e-learnings van het NHG kunt u zelfstandig, op een zelfgekozen tijdstip doornemen. De programma’s bieden actuele informatie, zijn (meestal) gebaseerd op de NHG-Standaarden en zijn geaccrediteerd.

Huisartsen

Tot het nascholingspakket van het NHG behoren ook individuele nascholingsprogramma’s, die u zelfstandig, op een zelfgekozen tijdstip en in uw eigen tempo, kunt doornemen. De programma’s bieden actuele informatie, zijn (meestal) gebaseerd op de NHG-Standaarden en zijn geaccrediteerd.

PINs

De Programma’s voor Individuele Nascholing (PIN’s) zijn los verkrijgbaar, maar u kunt zich er ook op abonneren. Een jaargang bevat tien PIN’s, verschijnend als e- learning. Het is ook mogelijk alle programma’s als e-learning te ontvangen. PIN’s zijn voor twee uur geaccrediteerd met een geldigheidsduur van vijf jaar.

Instructiefilms

In de NHG-Instructiefilms worden stapsgewijs diverse verrichtingen in de huisartsenpraktijk gedemonstreerd. 

Praktijkondersteuners

E-learning ook voor de praktijkondersteuner

Het NHG ontwikkelt individuele nascholing voor huisartsen gebaseerd op de NHG-Standaarden of andere richtlijnen.

Deze individuele nascholing is in een veel gevallen ook heel geschikt voor praktijkondersteuners en ook voor hen geaccrediteerd. In onderstaand overzicht ziet u de beschikbare e-learning programma's.

Digitaal kunt u aan de slag met onderwerpen die voor uw werk van belang zijn; interactief leren vanaf uw eigen computer op uw moment en tempo.

Beschikbare individuele nascholing:

 

Bestelinformatie

Heeft u nog niet eerder een product op uw eigen naam gekocht bij het NHG, dan kunt u nu een NHG-account voor de poh activeren. Let op! U bestelt dan één (of meerdere) individuele nascholing(en) op uw eigen naam, het certificaat wordt ook nadien uitgegeven op uw naam. Het factuuradres mag wel afwijken.